Zalmtompouce met asperges
Een tompouce van gerookte zalm met asperges en een heerlijk Martinisausje. Ik maakte het al eerder dit jaar maar heb het nooit op mijn blog geplaatst. De laatste keer dat…
Begin een etentje met een heerlijk voorgerecht. Het zet de toon voor wat er volgt. Of eet een voorgerecht als hoofdgerecht als je niet zo’n honger hebt maar toch wel wat wilt eten. Zo eet je nooit teveel. Kies een soepje, salade of ga voor die heerlijke amuse!
Een tompouce van gerookte zalm met asperges en een heerlijk Martinisausje. Ik maakte het al eerder dit jaar maar heb het nooit op mijn blog geplaatst. De laatste keer dat…
Witlof is een heerlijke frisse, bittere groente. Je kunt deze groente koken maar ook rauw in een gerecht verwerken. Het meest bekende gerecht is met ham en kaas omwikkeld uit…
Deze week is het Italiaanse week bij Angeli Kookt. Te beginnen met een vegetarisch voorgerecht. Gnocchi zijn balletjes die als pasta worden geserveerd. Ik eet dat regelmatig maar dat is…