Dag 2017: alles was nieuw

Wat gaat het toch snel en wat gebeurt er veel in een jaar! Privé was Nieuw in 2017 hét grote sleutelwoord voor ons. Nieuw jaar, nieuwe woonomgeving, nieuwe vriendschappen, nieuwe buren, kennissen maar nieuw was ook; verbouwen. Er werd geschilderd, getimmerd geklust. Wat een jaar was 2017 en vooral met hulp, veel hulp van mijn super handige pa kunnen wij van ons huis een thuis maken. Goud waard!

Angeli Kookt

Wat voor Angeli Kookt nieuw was dat ik door alle nieuwe dingen en een drukke fulltime baan met veel reistijd veel minder tijd had voor mijn website. Natuurlijk wordt er elke dag gekookt en wekelijks komen er zeker nieuwe recepten op tafel maar niet altijd maak ik er een foto van en dan plaats ik ook maar niets. Maar weet je? Ik heb nog nooit zoveel bezoekers op mijn website gehad als dit jaar!

Als ik afga op jullie bezoek dan kan ik opmaken dat jullie Kerstmenu er ongeveer zo uitzag:

 

Top 10 van 2017

Over het hele jaar gezien bekeken jullie het meest naar deze gerechten en hopelijk maakten jullie ze ook :

Fijne jaarwisseling, alle goeds voor jou en je geliefden en zie je in 2018 weer!

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.