Sliptong is een klein soort tong en makkelijk te bereiden. Ben je op zoek naar een visrecept dat snel klaar is? Kies dan sliptong met salsaverde. Ik dacht altijd dat het slibtong is, met een “b” dus. Niets is minder…
Tegenwoordig ben ik de Marokkaanse keuken heel erg gaan waarderen, meer nog dan de Oosterse keuken. Er zijn invloeden uit verschillende keukens zoals Arabisch, Spaans, Corsicaans, Portugees, Afrikaans, Turks en Joods. Kruiden en specerijen worden ruim toegevoegd. Veel kruiden en…
Vroeger thuis at ik bloemkool gekookt met aardappeltje en een stukje vlees. Al dan niet werd er een sausje over de bloemkool gegoten. Ik ben nooit zo’n fan van zo’n sausje over de groente geweest. Gewoon Hollands was lekker en…
Vroeger at ik rode bietjes alleen gekookt met aardappels en een stukje vlees. Gewoon van thuis uit overgenomen. Was lekker hoor, daar gaat het niet om maar de biet is zo veelzijdig. Deze rode bietensalade met appel en feta is…
Met 30 meter rode bessenstruiken en daardoor kilo’s rode bessen moest er toch een keer een taartje gemaakt worden. Eigenlijk maakte ik er altijd jam, sapjes of een lekkers saus bij kip of kalkoen van. Tot ik op een Duits…
Ok het is pas woensdag maar misschien zoek je een lekker hapje voor bij de borrel? Maak gefrituurde kipcornballetjes! Het…
Deze zondag een lekker licht gerecht op tafel met deze Griekse kip en couscous met tzatziki! Binnen 20 minuten op…
Deze ovenschotel is zo makkelijk en je kunt er eindeloos mee combineren. Het leukst vind ik het om zoiets in…
Soms heb je honderdduizend tijdschriften en kookboeken nodig om te bedenken wat je gaat koken en soms niet. Dat laatste…
Met dit recept hoef je niet meer naar de Chinees, maak het zelf want het is veel gezonder en veel…