Contact

Mijn blog bestaat puur uit het delen van recepten en mijn liefde voor koken, eten en foodfotografie. Er is (nog) geen commercieel belang. Daarom zijn er geen, soms niet relevante, advertenties en genereer ik er geen inkomsten uit. Veel bloggers zeggen hun baan op en gaan geld verdienen met hun blog, al is het maar om de kosten te dekken. Ik doe dat niet. Behalve de kosten gaat er veel erg leuke tijd zitten in het uitzoeken van recepten, het koken, bakken, fotograferen en een stukje schrijven. Het mooie is dat de bezoekersaantallen stijgen en de recepten steeds vaker worden geprint en gedeeld. Dat is enorm leuk om te zien natuurlijk en daarom ga ik ook enthousiast door maar ik zou het erg waarderen als je een reactie op mijn blog achterlaat voor- of nadat je iets hebt gekookt van mijn website. Dan doe ik het niet helemaal voor niets.

 

 Suggesties of vragen?

Angeli Kookt staat open voor suggesties, tips en reviews. Zoek je een bepaald recept of gerecht? Stuur gerust een mail naar home@angelikookt.nl. Wil je wat vragen over een recept of wil je gewoon reageren op een berichtje laat dan bij het betreffende bericht een reactie achter.

Ik blijf graag op de hoogte van culinaire evenementen, nieuwe producten, apparaten en kookboeken. Stuur een email naar home@angelikookt.nl

Schuif gezellig aan en geniet!

Angeli, een enthousiaste thuiskok

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.