Categorie: Alle recepten

Saucijzenbroodje

De dagen tussen Kerst en Oudjaar zijn altijd van die ontspannen dagen. Vrij van werk, Top2000 aan en weinig eten omdat ik gewoon geen trek in eten heb. Je zou…

Flammkuchen met zalm

Flammkuchen komt uit de Elzas. Officieel heet ie tart flambée en is een bodem van heel dun brooddeeg. Daar bovenop creme fraiche of zure room en oorspronkelijk met uien en…

Wortel rucolasalade

Salades zijn het lekkerst in de zomer. Wortel rucolasalade doet me ook altijd aan de lente of de zomer denken. Heerlijk eten in de tuin met een glaasje lichte wijn.…

Zoete aardappelkroketjes

Zoete aardappels zijn zo lekker en je kunt er net zoveel mee als met een gewone aardappel. Na poffen, gratin, puree en bakken zijn nu zoete aardappelkroketjes aan de beurt.…

Kwarkbol met boerenjongens

Vandaag vielen mijn kookmagazines weer op de deurmat. Ik werd er op mijn vrije dag zelfs wakker van. Er staat deze maand een recept in van een kwark-rozijnenbol. Ik zie…

Paasfiguren van brood

Het is bijna Pasen, wat gaat het toch snel. De donkere periode van het jaar loopt op een eind, het is weer langer licht en alles gaat weer bloeien. Heerlijk!…