Zoete aardappel ovenschotel met saliegehaktballetjes
Een supermakkelijk gerecht uit Foodies Magazine om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag in de oven te zetten. Zoete aardappel met saliegehaktballetjes maak je in een uur. Maar van dat uur…
Hoe fijn zijn ovengerechten. Vaak weinig afwas en handig op een drukke doordeweekse werkdag.
Een supermakkelijk gerecht uit Foodies Magazine om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag in de oven te zetten. Zoete aardappel met saliegehaktballetjes maak je in een uur. Maar van dat uur…
Ik houd van mijn mini pannetjes! De porties in die éénpersoonspannetjes zijn precies goed. Je blijft niet eindeloos opscheppen, op is op! Nog meer voordelen? Je bent zo klaar en…
Net als de plaattaart is ook deze ovenschotel met krieltjes en groenten uit de oven een ideaal recept om restjes uit de groentelade van de koelkast weg te werken. Ik…
In een handomdraai maak je van bladerdeeg en restjes groenten een overheerlijke plaattaart met pesto en groenten. Handig als je snel iets met veel groenten op tafel wilt zetten. Schuif…
Kabeljauw is een vis met een zeer losse structuur en één van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Het is een veelzijdig visje waar je alle kanten mee opkunt. Koken,…
Nu ik erover nadenk heb ik al ruim 3 weken geen stuk vlees meer gegeten maar wel vaak vis, kip of vegetarisch. Niet bewust of zo maar ik zit momenteel…
Coquelet is jong maishaantje. Bij de Sligro bij de poelier liggen en aangezien ik eigenlijk Coq au vin wilde maken zag ik de mini’s liggen. Keertje proberen dus. Leuk zo’n…
Het is weekend en eindelijk heb ik na een paar volle weekenden weer eens tijd om te koken. Zo’n zin in een lekker visje. Forel, kabeljauw of toch lentezalm? Dorade…
Vis vormt met venkel een gouden duo. Met deze combinatie zit je er nooit naast. Zeebaars is een prima vis om in de oven te bereiden. Laat de visspecialist hem…