Een supermakkelijk gerecht uit Foodies Magazine om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag in de oven te zetten. Zoete aardappel met saliegehaktballetjes maak je in een uur. Maar van dat uur …
Pannetje Baskisch ei
Ik houd van mijn mini pannetjes! De porties in die éénpersoonspannetjes zijn precies goed. Je blijft niet eindeloos opscheppen, op is op! Nog meer voordelen? Je bent zo klaar en …
Krieltjes met groenten uit de oven
Net als de plaattaart is ook deze ovenschotel met krieltjes en groenten uit de oven een ideaal recept om restjes uit de groentelade van de koelkast weg te werken. Ik …
Plaattaart met pesto en groenten
In een handomdraai maak je van bladerdeeg en restjes groenten een overheerlijke plaattaart met pesto en groenten. Handig als je snel iets met veel groenten op tafel wilt zetten. Schuif …
Kabeljauwschotel
Kabeljauw is een vis met een zeer losse structuur en één van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Het is een veelzijdig visje waar je alle kanten mee opkunt. Koken, …
Vispannetje met zalm en kabeljauw
Nu ik erover nadenk heb ik al ruim 3 weken geen stuk vlees meer gegeten maar wel vaak vis, kip of vegetarisch. Niet bewust of zo maar ik zit momenteel …
Coquelet uit de oven
Coquelet is jong maishaantje. Bij de Sligro bij de poelier liggen en aangezien ik eigenlijk Coq au vin wilde maken zag ik de mini’s liggen. Keertje proberen dus. Leuk zo’n …
Dorade met kruiden uit de oven
Het is weekend en eindelijk heb ik na een paar volle weekenden weer eens tijd om te koken. Zo’n zin in een lekker visje. Forel, kabeljauw of toch lentezalm? Dorade …
Zeebaars uit de oven
Vis vormt met venkel een gouden duo. Met deze combinatie zit je er nooit naast. Zeebaars is een prima vis om in de oven te bereiden. Laat de visspecialist hem …