Categorie: Algemeen

Stoofvlees in bier en appelstroop

Stoofvlees in bier en appelstroop

Het is weer de tijd van het jaar dat we massaal naar binnen trekken. Haardje aan, kaarsjes branden en gezellig met elkaar aan tafel. Er gaat dan niets boven heerlijk ouderwets stoofvlees en bereid in...

Zalm met teriyakisaus en sesamzaadjes

Zalm met noedels en teriyakisaus

Zalm wordt vaak gegeten in huize Angeli Kookt. Ook buiten de deur staat het vaak op het menu. Manlief at nooit vis maar de vissticks uit zijn jeugd hebben plaatsgemaakt voor verschillende vissen. Gewoon eten...

Sajoer bij Indonesische rijsttafel

Sajoer

Sajoer is een heerlijk onderdeel van de Indonesische rijsttafel. Het groentegerecht bestaat uit sperziebonen, zoete paprika en Chinese kool en past perfect bij Rendang. Het is eenvoudig in korte tijd te maken en kan ook...

Snapshot oranje boven

Oranje boven

Goedemorgen! Hebben jullie nog leuke plannen op deze bevrijdingsdag? Ga je naar een bevrijdingsfestival en gezellig de stad in. Of misschien toch maar tussen oude spulletjes snuffelen op een rommelmarkt? Als je nog op zoek bent...

Bossche bol

Ik ben dol op Bossche bollen, maar dan alleen de échte van Jan de Groot. Die kun je simpelweg niet zelf zo lekker maken. Aangezien ik vandaag een treinritje had en op de terugweg langs...