Snapshot oranje boven

Goedemorgen!
Hebben jullie nog leuke plannen op deze bevrijdingsdag? Ga je naar een bevrijdingsfestival en gezellig de stad in. Of misschien toch maar tussen oude spulletjes snuffelen op een rommelmarkt? Als je nog op zoek bent naar leuke oranje recepten dan kun je die op mijn blog vinden.

Vandaag zet ik een een aantal oranjerecepten op een rijtje. In ieder geval een hele mooie bevrijdingsdag en laten we hopen dat het weer meezit vandaag!

Snapshot oranje boven

 Zalmcarpaccio

Bij fleurig weer hoort kleurig eten. Je wordt er vrolijk van! Zalmcarpaccio met rucola en een tomatendressing, rood, groen en natuurlijk vandaag vooral oranje.

Asperges met gerookte zalm

Ze zijn er weer! Kwaliteit en trots van eigen bodem, het witte goud. Asperges met gerookte zalm, lekker!

Oranje tompouce

Bij een landelijk feestdag horen oranje tompoucen. Maak ze in hapjevorm en steek er een vlaggetje in, feestelijk!

Wortelkoekjes

Een eenvoudig maar feestelijk bijgerechtje zijn de wortelkoekjes. Snel klaar en vandaag extra oranje.

Linzensoep

Oranje met een Marokkaans tintje. Linzensoep met heerlijke kruiden.

Wortelsoep

Bij oranje gekleurd eten denk je natuurlijk aan wortels. In dit wortelsoepje zit ook gember en en mandarijn. Top combinatie en lekker met stokbrood

Sinaasappelmousse

Een feestelijk nagerecht dat hoort bij een feestelijke dag als vandaag! Sinaasappelmousse in een sinaasappelschil geserveerd. Scheelt ook weer afwas.

Wortelsalade

Alweer iets met wortel. Een snelle wortelsalade met een friszure appel, rozijnen en honing

Gepofte zoete aardappel

Als laatste heb ik de gepofte zoete aardappel. Niks meer en niks minder en honingzoet.

Door Angeli

Gezellig dat je komt kijken wat Angeli kookt! Als ik niet kook werk ik als content specialist of ik ben in mijn moestuin te vinden. Houd van alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft dus ook het eten fotograferen. Heb je een recept gemaakt? Deel je ervaring dan door te reageren, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.