High tea

Deze chocoladebroodjes zijn zo makkelijk te maken en smaken naar meer. Je hebt alleen een pot hazelnotenpasta, eventueel pistachenootjes en en blikje croissantdeeg nodig. Natuurlijk kun je ook het deeg zelf maken maar als je weinig tijd hebt of onverwacht bezoek krijgt dan is het zo gepiept. O ja, natuurlijk ook heerlijk bij een High Tea.

Nodig voor 9 chocoladerolletjes

  • Blikje croissantdeeg
  • 3 eetlepels hazelnootpasta (Nutella)
  • 20 fijngehakte pistachenootjes

Zo maak je de rolletjes

  • Verwarm de oven voor op 200º C
  • Rol het deeg af en verdeel in drieën, gewoon over de stippellijn snijden
  • Besmeer de plakken met de hazelnootpasta en bestrooi met de nootjes
  • Rol het deeg op en snijd deze ook weer in drieën
  • Beboter een muffinvorm en leg de plakes met de twist naar boven in de vorm
  • Bak 12 minuten

Door Angeli

Gezellig dat je komt kijken wat Angeli kookt! Als ik niet kook werk ik als content specialist of ik ben in mijn moestuin te vinden. Houd van alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft dus ook het eten fotograferen. Heb je een recept gemaakt? Deel je ervaring dan door te reageren, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.