Deze chocoladebroodjes zijn zo makkelijk te maken en smaken naar meer. Je hebt alleen een pot hazelnotenpasta, eventueel pistachenootjes en en blikje croissantdeeg nodig. Natuurlijk kun je ook het deeg zelf maken maar als je weinig tijd hebt of onverwacht bezoek krijgt dan is het zo gepiept. O ja, natuurlijk ook heerlijk bij een High Tea.

Nodig voor 9 chocoladerolletjes

  • Blikje croissantdeeg
  • 3 eetlepels hazelnootpasta (Nutella)
  • 20 fijngehakte pistachenootjes

Zo maak je de rolletjes

  • Verwarm de oven voor op 200º C
  • Rol het deeg af en verdeel in drieën, gewoon over de stippellijn snijden
  • Besmeer de plakken met de hazelnootpasta en bestrooi met de nootjes
  • Rol het deeg op en snijd deze ook weer in drieën
  • Beboter een muffinvorm en leg de plakes met de twist naar boven in de vorm
  • Bak 12 minuten