Papaya

Een fruithapje, een gevulde papaya. Ik moet bekennen dat ik deze exotische schone nooit eerder had gegeten. Het vruchtvlees van een rijpe papaya kun je zo eten maar niet de pitjes. De smaak van de papaya is zoet en met citroensap versterkt het de smaak. Het vruchtvlees is zalmroze en ruikt naar abrikoosjes. Het smaakt een beetje naar meloen. Ik had nog wat aardbeien liggen en een verse ananas. Dat leek met wel een goede combinatie.

Vul de papaya met aardbeien en ananas

Snijd de papaya in de lengte doormidden en verwijder met een lepel de zwarte pitjes. Hol daarna met een lepel het vruchtvlees uit de papaya zodat je die straks kan vullen met de andere vruchtjes. Snijd alle vruchtjes klein en meng door elkaar, eventueel met wat citroensap. Schep het in de holle papaya en je hebt een mooie en vooral kleurige exotische fruitsalade. O ja, vergeet het blaadje munt niet voor de kleur!

Geniet ervan!

Papaya

Door Angeli

Gezellig dat je komt kijken wat Angeli kookt! Als ik niet kook werk ik als content specialist of ik ben in mijn moestuin te vinden. Houd van alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft dus ook het eten fotograferen. Heb je een recept gemaakt? Deel je ervaring dan door te reageren, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.