Ben je ook zo gek op banaan? En dan vooral de combinatie met chocolade en kaneel? Gebruik rijpe bananen voor dit recept. Eet het als nagerecht met wat slagroom en poedersuiker. Vanilleijs kan ook!

Banaan in n bladerdeeg

Nodig voor 4 bananenbroodjes

  • 1 rol bladerdeeg uit de koeling (Tante Fanny)
  • 2 rijpe bananen
  • chocoladerasp
  • kaneel
  • slagroom
  • poedersuiker

Zo maak je bananenbroodjes

  • Warm de oven voor op 180º C
  • Pel de bananen en snijd ze in de lengte doormidden
  • Leg op het bladerdeeg en snijd deze in 4 stukken
  • Schaaf wat chocolade over de bananen, of gewoon wat hagelslag
  • Bestrooi met kaneel en vouw het bladerdeeg om elke bananenhelft
  • Smeer in met wat melk
  • Bak in de over ongeveer 15 minuten
  • Bestrooi met poedersuiker en serveer er slagroom bij met kaneel

Door Angeli

Gezellig dat je komt kijken wat Angeli kookt! Als ik niet kook werk ik als content specialist of ik ben in mijn moestuin te vinden. Houd van alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft dus ook het eten fotograferen. Heb je een recept gemaakt? Deel je ervaring dan door te reageren, leuk!