Mangocoulis

Soms koop ik gewoon wat en bedenk ik later wat ik ervan of ermee ga maken. Zo ook de verse mango die ik nog tegenkwam in de koelkast. Mango combineert super met chocolade dus wordt het een warm chocoladetaartje met mango coulis. Dat is een mooi woord voor eenvoudige vruchtenpuree. Deze coulis is best zoet maar de ideale combinatie met de bittere chocolade.

Mangocoulis

Nodig voor de mango coulis

  • 1 rijpe mango
  • sap van 1/2 limoen
  • 150 gram suiker
  • 1 1/2 dl water

Zo maak je de mango coulis

  • Kook het water met de suiker al roerend tot de suiker is opgelost
  • Laat afkoelen
  • Schil de mango, verwijder de pit en snijd in stukken
  • Pureer de mango met het limoensap en het koude suikerwater

Door Angeli

Gezellig dat je komt kijken wat Angeli kookt! Als ik niet kook werk ik als content specialist of ik ben in mijn moestuin te vinden. Houd van alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft dus ook het eten fotograferen. Heb je een recept gemaakt? Deel je ervaring dan door te reageren, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.