Broccoli en zalm zijn zoals gezegd wordt allebei superfoods. Dus zal het wel gezond voor je zijn. Broccoli schijnt het gezondst als je de roosjes stoomt. Bij bakken, wokken en …
Tongschar met peterseliesaus
Een klassiek gerecht en het wordt een beetje saai misschien, maar alweer uit mijn favoriete kookboek. Ik had mezelf tot doel gesteld om een maaltijd samen te stellen van alleen …
Zalm met een korstje van chilizout
Het prachtige dikke kookboek van Donna Hay Nieuwe Klassiekers is een schitterend kookboek met prachtige foto’s van gerechten waar het water van in de mond loopt. De manier van eten …
Zeebaars uit de oven
Vis vormt met venkel een gouden duo. Met deze combinatie zit je er nooit naast. Zeebaars is een prima vis om in de oven te bereiden. Laat de visspecialist hem …
Spruitjestaart met makreel
Wil je spruitjes eens op een originele manier klaarmaken? Maak dan een spruitjestaart met makreel! Als kind vond ik spruitje al lekker, maar ja wat lustte ik eigenlijk niet? Spruitjes zijn …
Zalmburgers
Van vis kun je heel makkelijk en creatief zalmburgers maken. Het is eens wat anders dan gewoon gebakken zalm. Je kunt ze tussen een pitabroodje doen maar met gebakken aardappeltjes …
Pizza salmone
Onder het mom van “het is vakantie dus ik eet lekker makkelijk” heb ik weer eens een pizza gebakken en heerlijk in het zonnetje op zitten eten. Behalve pizza quattro …
Kabeljauw-aardappelgratin van zoete aardappels
Vandaag ga ik voor een lekker magere ovenschotel met vis. Kabeljauw-aardappelgratin van zoete aardappels. Het originele recept is van Weight Watchers maar ik gebruik zoete aardappels in plaats van gewone. …
Zalmlasagne met groene asperges
Ik was van plan om soesjes te bakken, te vullen met aspergebechamel en te serveren met de kopjes van de groene asperges. Helaas na 2 pogingen om fatsoenlijk soesjes te …