Doperwtensoufflé
De verse doperwten in de groentelade van mijn koelkast keken me zo triest aan dat ik het gevoel had ze wel iets creatievers van mij verwachtten dan gewoon koken. Is…
De verse doperwten in de groentelade van mijn koelkast keken me zo triest aan dat ik het gevoel had ze wel iets creatievers van mij verwachtten dan gewoon koken. Is…
Beste vrienden zijn kip en rozemarijn. Dit gerecht is lekker zoet met rijst en kokosmelk. De kipfilet is lekker mals door de olie en de mosterd. Eten er kinderen mee?…
Vandaag ga ik voor een lichte smaakvolle vegetarische maaltijd. Een verse zoete puntpaprika is een vruchtgroente en is er in rood, groen en geel. Het heeft een hoog natuurlijk suikergehalte…
Quiche, ook wel bekend als hartige taart. Oorspronkelijk komt ie uit Duitsland. Met een een hartige taart kun je alle kanten op qua vulling; groenten, kaas en vlees of vis.…
Shoarma van kipfilet met knoflooksaus. Als je haast hebt dan is zo gemaakt, ook als je de saus ook nog eens zelf maakt. Standaard eet je shoarma met een pitabroodje…
Vandaag krijg je alvast een stukje herfst van mij. Regen, onweer en ook de verwarming is weer aangeslagen. Eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet erg. Ben een 4-seizoenenmens. Tijd…
Vandaag een eigen recept. Lasagne is een eenvoudige Italiaanse ovenschotel die bereid wordt met pastabladen. Traditioneel is de versie met tomatensaus , gehakt en bechamel of spinazie en ricotta. Lasagnebladen…
In Griekenland wordt (fastfood gerecht) gyros gegeten met tomaten, ui, en tzatziki met een pitabroodje. Ik vind het heerlijk om het pitabroodje te vervangen door meergranenrijst. Eigenlijk hoor je gyros…
Eind van de week nadert en ik heb nog wat restjes groenten in de koelkast. Champignons, prei, bosui, paprika, hete peper. Wat gaat het worden? Ik heb nog eieren dus…