Pasta met garnalen

Tijdens een gezellig tapas avondje had ik onder andere garnalen met lekker veel knoflook, een rode peper en goede olijfolie op tafel gezet. Heerlijk met stokbrood. Maar aangezien ik weer eens teveel had gemaakt heb ik de volgende dag bedacht dat het ook weleens lekker door de spaghetti zou kunnen zijn. Ja dus, heerlijk!

Pasta met garnalen

Nodig voor de pasta met garnalen (2 personen)

  • 100 gram cocktailgarnalen
  • 1 rode peper, in plakjes
  • 3 tenen knoflook in plakjes
  • 1 dl olijfolie, extra vergine
  • Verse peterselie
  • Spaghetti, kan ook andere pasta maar dat smaakt toch anders

Zo maak je het

  • Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water en zout
  • Fruit de knoflook en de peper in de olijfolie
  • Bak de garnalen 1 minuutje mee
  • Giet de spaghetti af en voeg de garnalen met de olie, knoflook en de peper bij de spaghetti
  • Dien op en strooi er lekker verse Parmezaanse kaas en wat peterselie over

Eet smakelijk en natuurlijk ook weer lekker met de Insalata Caprese of Rucolasalade met tomaatjes en pijnboompitjes

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.