Pasta pesto

Verse pesto is echt duizendmaal lekkerder dan die uit een potje. Bovendien weet je ook wat je er in stopt. Gebruik alleen hele verse ingrediënten en goede olijfolie. Lekker op zalmfilet uit de oven, in de stromboli, in mijn lasagnerecept met gerookte zalm of maak pasta pesto.

Nodig voor verse groene pesto

  • 50 gram verse basilicum
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • 100 ml extra vergine olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • zeezout en verse peper

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en draai de pesto. Dat is werkelijk alles!

WRITTEN BY

Angeli

Gezellig dat je komt kijken wat Angeli kookt! Als ik niet kook werk ik als content specialist of ik ben in mijn moestuin te vinden. Houd van alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft dus ook het eten fotograferen. Heb je een recept gemaakt? Deel je ervaring dan door te reageren, leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.