de Prontoburger van slager Ad Wilde

Ad Wilde is een geweldige slager. Echt zo’n vakman waar je in eerste instantie natuurlijk voor het beste vlees naar toe gaat maar ook om een praatje te maken. Je moet er al gauw een uur voor uittrekken maar zo gezellig ook. Deze week had ik weer tijd om naar hem toe te gaan. De laatste tijd ben ik zo druk geweest met mijn nieuwe baan dat ik niet even snel bij hem binnen kon schieten.

Prontoburger

Ad heeft altijd wel eens iets nieuws bedacht. Nu ook weer, de Prontoburger. De Pronto is de buurt in Helmond waar zijn slagerij staat. De burger bestaat uit rund- en kalfsvlees. Verder zit er zeezout in en een mengsel van Ad zijn geheime kruiden. Het is een superburger, heerlijke gekruid en geweldig lekker op een broodje dat je al dan niet zelf hebt gebakken. Het heeft absoluut geen saus nodig zoals een gewone hamburger maar hij is ook geweldig met een gerookte bbq saus!

Lekkere burger op een heerlijk broodje

De benodigdheden voor deze burger sla ik even over. Je hoeft hem namelijk alleen maar 3 minuten aan elke zijde te bakken en dat was het. De Prontoburger moet je niet te lang bakken en mag nog best wat rose en smeuïg zijn van binnen. Handig toch als lunchgerechtje of als een snelle zaterdagmaaltijd?

de Prontoburger van slager Ad Wilde

Door Angeli

Gezellig dat je komt kijken wat Angeli kookt! Als ik niet kook werk ik als content specialist of ik ben in mijn moestuin te vinden. Houd van alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft dus ook het eten fotograferen. Heb je een recept gemaakt? Deel je ervaring dan door te reageren, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.