Rozemarijnkip met zoeteaardappelpuree
Sinds kort ben ik geabonneerd op Foodies. Een van de vele kooktijdschriften die er zijn. Elke maand ontvang ik dit magazine met heerlijke recepten en verrassende smaakcombinaties. Deze maand stonden…
Sinds kort ben ik geabonneerd op Foodies. Een van de vele kooktijdschriften die er zijn. Elke maand ontvang ik dit magazine met heerlijke recepten en verrassende smaakcombinaties. Deze maand stonden…
Alleen al als ik het woord Provençaals in de naam van een gerecht zie staan dan is het voor mij per definitie al een geslaagd recept. Provençaalse kipstoofpot zag ik…
Ik ben gek op stoofpotjes. Als je er een hele grote pan van maakt dan kunnen ook altijd extra eters aanschuiven. Zo niet dan dan vries je het gewoon in…
Voor mijn nieuwe rubriek “uit de provincie” is Limburgs konijn in het zuur het eerste streekgerecht dat ik ga maken. Ik kom niet uit Limburg maar vroeger aten wij op…
Goulash. Vroeger aten we dat nooit. Wij kenden dat gewoon niet, jammer want een lekkere stoofschotel is heel makkelijk en zo gemaakt. Ok, je hebt wel wat voorwerk maar dat…
Weet niet waarom maar ik heb zin in een winterkostje. Van mijn slager heb ik een heel goed Hachee recept gekregen met paardevlees. Paardevlees is zo heerlijk mals en heeft…