Gegratineerde mosselen
Wat eten we vandaag? Zeeuwse mosselen! Met een Zeeuw in huis is het eetplaatje kompleet zou je zeggen. Niets is minder waar. De Zeeuw is niet zo’n vismens, zegt ie,…
Wat eten we vandaag? Zeeuwse mosselen! Met een Zeeuw in huis is het eetplaatje kompleet zou je zeggen. Niets is minder waar. De Zeeuw is niet zo’n vismens, zegt ie,…
Een visje, daar kun je me altijd voor wakker maken. Maakt eigenlijk niet uit wat voor vis. Op zich eet ik bijna alles en vind ook alles lekker. Uit eten…
Gado Gado is een mix van groeten met ei, pindasaus en kroepoek. In een Nederlands en Surinaams restaurant wordt het met gebakken ei geserveerd en in Indonesië kent het groetegerecht…
Vandaag is het doe-maar-weer-gewoon-dag. Lekkere Hollandse andijviestamppot met rookworst. Waarom het stimpstamp heet is voor mij een raadsel. In Vlaanderen heet het Stoemp. Er zijn diverse varianten; soms wordt de…
Ja, ik geef het toe; ik ben meer en meer fan aan het worden van de Marokkaanse keuken. Die specerijen die ruiken en smaken zo goed! Ik maakte al lamscarré…
Een berichtje van mijn slager over het arriveren van de Prime selected Striploin steak was voldoende om er meteen op af te gaan. Ik kan niet wachten tot Kerst. Wat…
Vrijdagavond. Op het laatste moment een etentje organiseren voor 2 dagen later, geeft voor sommige mensen stress maar voor mij niet. Ik ben best geordend en houd bij wie wanneer…
Regelmatig maak ik kip met ananas in zoetzure saus. Vroeger ging ik naar de Chinees op de hoek maar niet meer sinds mijn Chinees restaurant syndroom, ja serieus het bestaat…
Bij mij thuis werd vroeger alleen Hollands eten gekookt. Elke dag soep, gekookte aardappel, vlees en groente en vla of yoghurt na. Echt helemaal niks mis mee. Heerlijk vond ik…