Cannelloni met spinazie en ricotta
Verse lasagnebladen lagen werkeloos in de koelkast. Verder had ik ook nog een bakje ricotta en verse spinazie. Tomaten zijn er altijd in huis en ook mozzarella en basilicum. Dat…
Verse lasagnebladen lagen werkeloos in de koelkast. Verder had ik ook nog een bakje ricotta en verse spinazie. Tomaten zijn er altijd in huis en ook mozzarella en basilicum. Dat…
Een lekkere traktatie uit de oven zijn deze kip-champignontaartjes. En zoals je van waarschijnlijk al gewend bent; geserveerd in een éénpersoonspannetje. Het lijkt iets op een champignonpasteitje door de romige…
Kibbeling met remouladesaus; je kunt geen viskraam voorbijlopen of er staan mensen in de rij voor een bakje kibbeling. Een heerlijk hapje! Eerder deelde ik al eens Fish without the…
Heerlijk die stoofpannetjes en supereenvoudig natuurlijk. Die eenpansgerechten begin je op het fornuis en plaats je met pan en al in de oven. Ondertussen kun jij de komende uren iets…
Een supermakkelijk gerecht uit Foodies Magazine om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag in de oven te zetten. Zoete aardappel met saliegehaktballetjes maak je in een uur. Maar van dat uur…
Ik houd van mijn mini pannetjes! De porties in die éénpersoonspannetjes zijn precies goed. Je blijft niet eindeloos opscheppen, op is op! Nog meer voordelen? Je bent zo klaar en…
Deze ovenschotel is zo makkelijk en je kunt er eindeloos mee combineren. Het leukst vind ik het om zoiets in van die 1 persoonsschaaltjes de oven in te schuiven. Dan…
Ben jij ook zo’n fan van risotto met paddenstoelen? Ik heb een heerlijk recept uit Il Cucchiaio d’ Argento. Vertaald in het Nederlands als De Zilveren Lepel. Mijn favoriet Italiaans…
In een handomdraai maak je van bladerdeeg en restjes groenten een overheerlijke plaattaart met pesto en groenten. Handig als je snel iets met veel groenten op tafel wilt zetten. Schuif…