Koolsalade met rode kool, witte kool en venkel
Deze salade blijft populair en kan eigenlijk altijd. Afgelopen Kerst stond ie ook op tafel en bij een barbecue altijd een topper. Maakt niet uit hoeveel je maakt, op is…
Deze salade blijft populair en kan eigenlijk altijd. Afgelopen Kerst stond ie ook op tafel en bij een barbecue altijd een topper. Maakt niet uit hoeveel je maakt, op is…
Met geroosterde groentenmix kun je alle kanten op. Lekker bij gegrild vlees of vis of gewoon zo. Lekker bij bbq gerechten of op een broodje met kiplfilet. Of meng het…
Couscous is een graanproduct dat bestaat uit kleine korrels en is gemaakt van tarwemeel en water. De bereiding is zo eenvoudig dat je het tijdens het kamperen kan maken! Gewoon…
Tegenwoordig eet ik veel wortelen. Zo maakte ik wortelsoep en wortelsalade. Winterwortelen zijn trouwens heel goedkoop. Afgelopen week kocht ik een kilo voor € 0,39 ! Daar kun je wel…
Ik heb pas geleden de zoet aardappel “ontdekt”. Eigenlijk is het helemaal geen aardappel maar een groente. Het is eerder een knolvormige wortel dan een pieper. Het is gezond, lekker,…
Stoofperen zijn heerlijk, ik ben vast niet de enige die dat vind. Vooral de Gieser Wildeman. Die zijn al zoet van zichzelf en worden vuurrood. Stoofperen doen mij aan Kerst…
Rode kool, waarom heet dat eigenlijk rode kool. Het is meer paars dan rood, eigenlijk hartstikke paars. Het bevat een natuurlijke kleurstof die je moeilijk uit je kleren krijgt, vooral…