Categorie: Hoofdgerecht

Kabeljauw met Provencaalse kruiden

Tegenwoordig is het heel normaal dat ik laat thuis ben van mijn werk. Geeft niet, ik heb een superleuke baan en het reizen went wel. Dat is echt waar want…

Eendenborstfilet met pruimen in sherrysaus

Winkelend bij de groothandel wil zeggen dat je met de hele auto vol geladen thuis komt met veel lekkers en vooral groot verpakkingen. Haantjes, konijnenbouten en eendenborst om over verschillende…

Zalm en garnalen met broccoli en noedels

Broccoli en zalm zijn zoals gezegd wordt allebei superfoods. Dus zal het wel gezond voor je zijn. Broccoli schijnt het gezondst als je de roosjes stoomt. Bij bakken, wokken en…

Paarse spruiten

Paarse spruiten, ken je ze? De groene exemplaren zijn redelijk bitter en niet iedereen vindt ze lekker. Paarse spruiten zijn een goed alternatief als je niet van de groentjes houdt.…

Gado gado

Nog een gerechtje voor bij de Indonesche rijsttafel is Gado Gado. Er zijn best veel versies van als je gaat zoeken maar altijd zijn het pinda’s, satésaus en groenten. Ik…