Categorie: Alle recepten

Bruschetta met kerstomaatjes

Als antipasti of voorgerechtje is bruchetta altijd heel welkom. Bruschetta met kerstomaatjes is een echte klassieker. Het is zo eenvoudig dat het bijna geen recept nodig heeft. Je kunt er…

Ciabatta

Ciabatta is een broodsoort uit Italië en werd oorspronkelijk gemaakt van restdeeg. Met water werd het restdeeg weer soepel gemaakt en gevormd tot een plat rechthoekig brood. Het is een…

Kipnuggets uit de oven

Kipnuggets kun je natuurlijk bij McDonalds gaan eten of kant en klaar uit het vriesvak in de frituur gooien, maar er is een wat gezondere variant. Kipnuggets uit de oven…

Rabarbercompote

Tijd om eens rabarbercompote te maken. Rabarbercompote is een heerlijke toevoeging aan een kommetje yoghurt of voor bij een dessert. Het zijn maar 3 ingrediënten die je nodig hebt. De stelen hoeven niet…

Gefrituurde kipcornballetjes

Ok het is pas woensdag maar misschien zoek je een lekker hapje voor bij de borrel? Maak gefrituurde kipcornballetjes! Het is weer eens wat anders dan bitterballen en zeker zo…

Gebakken krieltjes

Ken je dat? Koop je geschilde krieltjes en houd je je aan de kook- of baktijd die op de verpakking staan en dan nog zijn ze knetterhard! Vervolgens bak je…